tisdag 18 mars 2014

Del 2 - Kärleken är stor

Efter några dagar i den nya staden och på sin första lediga dag från jobbet så kände Sharon att hon ville träffa lite nytt folk så hon tog sig till stadens sommarfestival.

Hon testade att vara med i en korvätartävling och förvånansvärt så kom hon tvåa. Trots att hon sedan mådde illa utan att behöva kräkas så vill hon inte se eller ens äta korv med bröd på väldigt länge. 


Trots lite illamående så gav hon sig på att åka lite rullskridskor.  Det gick väl sådär men hon hoppades på att ingen såg henne då hon höll på att ramla flera gånger.


Men den turen hade hon inte för när hon håller på att ta av sig rullskridskorna så står en kille och tittar på henne och skrattar lite smått. 

-Var det din första gång? Undrade han med ett stort leende. 

-Ja kanske det,  vad då då? Svarade hon lite irriterande då hon tyckte att han kunde sluta le,  så kul var det ju inte. 

-Det syntes sa han samtidigt som han sträckte fram sin hand för att hälsa. Doug heter jag och jag ber om ursäkt då jag förmodligen åker sämre än dig. Men jag kunde inte låta bli att skratta åt dig då du var väldigt söt med alla dina ansiktsuttryck. Jag har inte sett dig här tidigare är du ny i stan?

-Oj vad du babblar på!  Sharon heter jag och ja jag är ny i staden. Svarade Sharon med ett litet leende. 

Sharon kände genast en attraktion till Doug och märkte att även han kände samma sak för henne. Dom kunde inte slita sig från varandra och dom pratade om allt mellan himmel och jord. 

Tillslut kom mörkret och festivalen stängde. 

- Vill du möta mig här i morgon för en riktig dejt? Frågade Doug glatt. 

- Gärna svarade Sharon med stor glädje. 


Nästa dag kom och under hela förmiddagen gjorde Sharon sig fin för sin dejt med Doug och klockan gick på tok för långsamt.  

Tillslut blev det dags för att träffas och hon såg till att komma dit en stund innan. Men det visade sig att även Doug var lika ivrig på att träffas som hon var för han var redan där när hon kom dit. 

- Inte bara jag som är tidig sa han glatt när hon kommer fram till honom. 

- Ja det blev visst så svarar hon och ler. 

Dom glömde både tid och rum och pratade om allt. Flörtade och skrattade om vartannat. Festivalen hann stänga igen men vad gjorde det då dom båda ändå tyckte att dejten var perfekt. Allt dom behöver var ju varandra. 


Någon dag senare var Sharon hembjuden till Doug på middag och det var hennes första gång hos honom. När hon kom till hans adress insåg hon att han var rik och det rika livet har hon ju lämnat bakom sig. Hon vill inte vara rik och bortskämd igen så hon tvekade att gå in i huset,  men regnet öste ner och taxin hade åkt samtidigt ville hon inte göra slut med honom för det. Så hon gick och ringde på dörren.  Hon förväntade sig nu en snorkig butler att öppna dörren....


Och butlern som öppnade var Doug själv och han var inte ett enda dugg snorkig. 

Kvällen flöt på bra och det visade sig att Doug egentligen inte var rik utan han hade fått ärva huset från en gammal moster. 

- Så jag vet inte om jag vill bo här visst huset är fint men lite väl mörkt för mig. Tanten var inget fan av ström direkt. Berättade Doug för Sharon. 

-Ja jag förstår dig det är lite väl mörkt.  Sa Sharon. 

- Om det var ditt hus vad skulle du vilja göra då frågade han henne. 

- Hm! Jag skulle nog riva det och bygga nytt.  Möblerna skulle jag sälja och skänka pengarna till olika välgörenheter. Svarade hon efter en stunds tänkande.

-Bra då gör vi det sa Doug glatt. 

- Vi? Sa hon förvånat. 

-Ja du och jag, vi startar ett liv ... Sharon sa ursäkta och sprang iväg in på toaletten. Herregud skulle han just fria?  Men jag vill vara den som friar det är min dröm tänkte hon. Hon blev kvar på toaletten för att fundera lite,  dom har ju just träffats. Går det för fort? Älskar hon honom?  

Doug började bli lite orolig för hur Sharon mår, sa han något fel?  Han älskar henne och vet att hon är hans framtid.  Han lämnade henne ifred så länge hon ville så kommer hon när hon är redo. 

Hon blev tillslut redo och innan hon kom ut så bytte hon om då hon hade kläder med sig då det var planerat att hon skulle sova över. 

Sharon hittade Doug uppe på taket. 

-Åh! Där är du ju sa Doug och såg glad ut. Vad fin du är! Förlåt om jag sårade dig ... han blev nu avbruten. 

- Du har inget gjort mot mig men jag har en dröm som jag har haft sedan barnsben.  Medan hon pratade gick hon ner på knä. 

-Doug vill du gifta dig med mig?  Vill du bli herr Gyllenstjärna? 


-Åh gumman klart jag vill svarade han med glädje och tog emot ringen. Men då gör vi det nu på direkten,  privat. 

-Gärna svarade Sharon. 
2 kommentarer:

  1. Och jag som trodde mina simmar förlovade och gifte sej snabbt :O

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja där gick det verkligen undan ... :-D

      Radera