onsdag 19 mars 2014

Del 4 - Två blir ...

Det tog inte så lång tid för dom att få sina väggar och tak. Dessvärre så är det toaletten som gäller att sitta på när dom äter men förhoppningsvis så ändras det med snart. 


Trädgården går det bra med och dom slipper nu att skörda i stadens trädgård,  men krisar det går dom dit. 


Dom har det väldigt bra tillsammans trots att de inte har så mycket gemensamt. Men en dag inser Sharon att dom förmodligen kommer att få något gemensamt. Sharon upptäckte att hon väntar deras första barn. 


Sharon tog genast deras sparade pengar som dom skulle ha om dom förlorade sina jobb till att fixa till ett barnrum. När Doug kom hem såg han helt frågande ut. 

- Vad är det här? 
- Ett barnrum, svarade Sharon glatt. 
- Men vi behöver inte ett nu gumman.  Vi måste komma iordning mer innan vi kan tänka på barn.


- Ja jag vet men det är för sent, säger hon med det största leendet man kan få. 
- För sent!? Nu förstår jag inte ..
- Jag är redan gravid ..
- G...rrr..av...iid? GRAVID!? Är det sant? 
- Ja!  Vi ska ha barn. 

Doug blev galen av upphetsning och börja klappa på Sharons mage och pratade.

- Hallå där inne!  Det är jag din pappa och jag älskar dig. Väx nu och bli stor och stark. 
- Åh vad knäpp du är, säger Sharon och skrattar. 


Tiden går och graviditeten fortlöper som det ska och Sharon är ensam hemma.  Hon sysselsätter sig gärna med att påta i trädgården vilket hon gärna gör när det är lite svalare. Regnet hänger visserligen i luften men efter några riktigt heta dagar så är det väldigt skönt. Men denna dagen i trädgården blir inte riktigt som det var tänkt då Sharon får värkar och är på väg till att föda. 

- Nej inte redan,  skriker hon högt mellan värkarna. Det är alldeles för tidigt! 

Hon försökte få tag på Doug utan resultat så det enda hon kunde göra var att ringa en taxi till sjukhuset.  Hon var livrädd då hon aldrig fött barn tidigare men hon var mest rädd att något var fel med barnet då det är alldeles för tidigt. 


Väl vid sjukhuset gick hon igenom förlossningen helt utan Doug.  Och hon fick även ta emot ett besked ensam från Dr. Snapple. Hon visste inte vad hon skulle ta sig till ....
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar