måndag 19 januari 2015

Del 44 - Välkommen Theo!

Tiden gick lite granna och Lucindas graviditet fortskred och närmade sitt slut. Anita dejtade Jared i stort sett varje dag och Marcus gjorde sina jobb med dom kriminella och började bli riktigt duktig på att göra inbrott. Om man nu kan bli duktig på att göra dumheter?

Lucas ja han gjorde inget alls, han brydde sig inte om något eller någon. Han var väldigt sluten och Lucinda och Marcus tyckte att han var lite konstig. Men dom hoppades på att han skulle ändra sig när han kände sig mer bekväm i familjen.

En kväll när Lucinda tog sig en simtur så kände hon plötsligt att det var dags att föda så hon skyndade sig upp ur vattnet för att föda i poolen ville hon verkligen inte, usch tänk på alla bakterier där i. Att hon ens funderade på att simma där i är ofattbart,

-Jasså är det dags nu sa en röst helt plötsligt. Det var Jared som kom för att ta med Anita ut på en dejt.
-Ja nu kommer han, sa Lucinda som just då fick en värk. UUÄÄHÄ!!!
-Jag springer och hämtar Marcus ropade han och var på väg in när Lucinda skrek tillbaka.
-NÄÄÄH gör inte det, jag fixar detta bra själv, det är ju inte första gången, Marcus har saker att ...GÖÖÖRRRAA...UUHHÄÄ!!
-Jaja du bestämmer, sa  Jared som visste vem Lucinda är och hur arg hon kan bli så han vågade inget annat än att lyda.


Marcus satt och skrev en plan inför ett stort jobb han snart skulle göra. han var helt uppslukad i detta hela och märkte inte ens hur Lucinda skrek där ute. Han tog sitt jobb på väldigt stort allvar vilket kan förvåna många då han inte är av den kriminella typen. Men han är smart och om han fortsätter som han gör så kommer han få vandra upp för stegen fortare än andra i samma liga.


Till slut kom han till världen lilla Theo. Lucinda hade känt på sig att det var en pojke. Hon tror inte att hon skulle passa som mamma till en dotter. Killar är mer hennes smak, men nu var det slut med barnafödandet för hennes del.


Det är inte ofta Lucinda känner sig glad men hon gladdes sig väldigt mycket för lilla Theo. Äntligen skulle hon få en liten son att uppfostra från början. MEN hon var också väldigt nervös för det då Sharon har ju sagt att hon är en dålig mamma.

Lucas såg mindre road ut över att ha fått sig en liten lillebror. Lucinda hoppades på att han skulle glädjas med henne men han rörde inte en enda min. Vilket i sin tur började få Lucinda att fundera på om Lucas ens vill bo där.


Den som visade mest glädje var Anita då hon längtade så efter att få barn. Hon vill ha 2 barn en av varje. Men först så ville hon börja jobba som modell i några år. Hon och Jared hade hunnit prata om att åka till storstaden för att fixa modellkontrakt åt henne då Jared har många kontakter. Så barn får vänta men så länge kan man ju alltid gosa med lilla Theo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar