torsdag 22 januari 2015

Del 47 - En moders kärlek

Tiden gick hos familjen Gyllenstjärna.  Lucindas och Marcus relation med Lucas är inte som dom hade hoppats på då Lucas höll sig mycket för sig själv och var ganska tyst. Marcus försökte närma sig honom men han var inte direkt medgörlig.

Lilla Theo växte så det knakade och Lucinda var glad att hon lyckades vara mamma till en son då det var mer än vad hon själv trodde att hon kunde. Men saknade efter Lucas fanns kvar trots att han var i samma hus. Denna Lucas var ju en tonåring som hon inte kände och kanske aldrig kommer att lära känna. Hon saknade sin nyfödda Lucas och vetskapen över att hon aldrig skulle få honom tillbaka gjorde så att hon faktiskt undvek den Lucas hon har fått tillbaka.

Nu var det Theos födelsedag och det var det enda Lucinda ville tänka på och det blev bara familjen som firade honom med lite tårta.Det var dags för att göra något åt huset. Halva huset användes inte och stallet stod tomt. Dom började fundera på att riva allt och bygga nytt. Marcus hade ett stort jobb på gång så dom skulle få råd med det hela.

Dom flyttade in i stallet för att kunna riva alltihop.


Dom började bygga på det nya huset med dom få slantar dom hade men det var äntligen dags för Marcus stora jobb. Jobbet som skulle ge honom en högre position bland dom kriminella.


Dessvärre gick inte jobbet något vidare då Marcus och flera av hans arbetskamrater blev ditsatta av en tjallare som inte ville att Marcus skulle lyckas.


Marcus hamnade bakom lås och bom vilket ställde till det för hela familjen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar