måndag 19 januari 2015

Del 46 - Livet i storstaden


Att Lucinda inte tycker om bröllop är ju inte hemligt alls, men att även ha en möhippa med stans alla trista kärringar är ju bara för mycket. Hon letade fram sina bröllopsklänning för något nytt vägrade hon att ta på sig. Gamla kläder duger fint! Men vad Lucinda inte visste var att Anita redan hade köpt kläder till Lucinda att ha på sig på bröllopet.

Att hyra in strippor skulle aldrig Lucinda göra, men Marcus är inte som Lucinda och betalade mer än gärna för Anitas strippor. Anita själv var allt annat än ledsen för det.


Lucinda ansåg att detta var världens tråkigaste fest så hon la sig en stund på soffan och somnade. Anita blev lite sårad över det och puttade på henne och gav henne en ond blick. Lucinda reste genast på sig och insåg att det kanske var lite väl elakt. Hon tyckte ju trots allt om Anita så hon försökte att roa sig.


Men att se unga halvnakna killar kladda på gamla kärringar var ju inget kul att se. Ibland såg det även ut som att det var gamlingarna som kladdade på dom unga. Usch! Vad vidrigt!


När möhippan var slut så betydde det inte att allt var över för dagen. Nädå Anita skulle absolut ha sitt drömbröllop samma dag. Så Lucinda fick snällt ta på sig det Anita hade skaffat till henne, och om Lucinda ska vara ärlig så tycker hon faktiskt om det hela trotts att det är lite för "gulligt" för hennes smak. Det var i alla fall i rätt färg!


Anita var nöjd med dom bådas kläder och hon längtade nu till att få bli Jareds fru. Hon hoppades nu att Jared hade på sig sina kläder som Anita köpt åt honom.


När Anita äntligen stod redo för att gifta sig Jared dit sent och bara i kalsongerna. Hon blev så arg och visste inte vad hon skulle ta sig till när hon såg honom.

-Anitastumpan! Jag är ledsen att det blev så här, men det blev ju svensexa för mig och då kan ju allt hända. Det vet du, så förlåt mig. sa Jared bedjande med sorgsna ögon.
-Mm ... jag vet inte .. sa Anita tveksamt.


-Är det mig eller kläderna du ska gifta dig med? undrade han.
-Åh förlåt Jared, du har rätt, det spelar ingen roll vad man har på sig bara man är med den man älskar. sa hon nu med ett leende som fick Jared att äntligen slappna av.


Dom gifte sig till slut och dom båda var hur lyckliga som helst.


Nu var det dags att bli lyckliga tillsammans i storstaden med Anita som modell och Jared ... ja det är inte bestämt ännu, men hur som helst så ska det bli ett rikt och lyxigt liv.
Redan dagen efter tog dom båda farväl och reste till storstaden. 

"Anita drömde om jobb som Top Model som Jared redan mer eller mindre redan har lovat. Två barn, helst en av varje och gärna sonen först som ska heta Philip och sedan dottern som ska heta Priscilla. Philip skulle bli advokat eller läkare och Priscilla skulle bli modell eller gifta sig rikt. Bo i en takvåning med egen hiss. Butler, städerska och kökspersonal. Anita kunde inte vänta en sekund till då hon äntligen ska få det liv hon önskar och förtjänar."


Dessvärre blev det aldrig som Jared hade lovat henne. Han försökte inte ens för han kände ingen inom modellvärlden. Och en takvåning kunde Anita glömma då det enda dom hade råd med var  en gammal cykelverkstad strax utanför staden. Jared fixade cyklar ibland åt några kunder som var mer vänner, som i sin tur betalde med saker dom kom över eller alkohol som Jared glatt drack upp så fort han fått den. Anita skämdes för sitt liv och kontaktade aldrig Marcus och Lucinda igen som utlovat.


2 barn blev det aldrig heller utan det slutade med 6 barn och Anita gick aldrig ner i vikt efter sina födslar. Hon gick snarare upp i vikt istället efteråt. Barnens namn blev efter olika släktingar till Jared.  Den äldsta sonen Jens var lite av en småtjuv och lyckades ofta solochvåra olika tjejer som till och med var äldre. Betty jobbade som korvreklam varje eftermiddag och varje helg. Mia tänkte bara på killar och hamnade ofta med fel sorters killar. Owen skolkade ofta i skolan och hade fått gå om 1 år. Tessan var en olycklig tjej som ofta höll sig för sig själv och försökte undvika resten av familjen. Minstingen Otto var familjens enda chans ansåg Anita och gjorde allt för att uppfostra honom bättre än vad hon hade gjort med dom andra. Men det var inte lätt då hon ofta var ensam då Jared mer än gärna höll sig till en älskarinna som hade lite pengar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar